Burimet Njerezore

Jupiter Group  »  Burimet Njerezore

Përse  unë  duhet  të  zgjedh  të  punoj  tek  JUPITER  GROUP?

Sepse  ne  besojmë  se  burimet  njerëzore  janë  shtylla  kryesore  që  mbajnë  në  këmbë  kompanitë  tona.

Sepse  ndaj  punonjësve  tanë  ne  garantojmë:

  1. Vëmendje:Ne i trajtojmë punonjesit tanë me drejtësi, respekt dhe  ndershmëri.
  2. Trajnime: Zhvillimi profesional dhe trajnimi  i punonjësve tanë është fokusi jonë  kryesor
  3. Promovime: Si punonjësi jonë ju do të keni mundësinë për të ecur në karrierë dhe për t’u rritur profesionalisht duke dhënë kontributin tuaj të vazhdueshëm në zhvillimin e JUPITER GROUP.
  4. Shperblimi: Çdo kontribut shtesë  apo  rritje  performance e  juaja  nuk  do të  ngelet  u  shperblyer  nga  Grupi  nëpërmjet  shperblimeve , bonuseve  apo  rritje  të  pages  bazë.
  5. Sinergji: Kompanitë e JUPITER GROUP  funksionojnë dhe zhvillohen falë shkëmbimit të përvojave, sinergjisë  dhe  mbështetjes  së  punonjësvë  tanë  ndaj  njëri

 

Jupiter  Group në  çdo  kohë  është  në kërkim të punonjësve  të rinj,  të  kualifikuar dhe  përkushtuar,  me  integritet dhe optimizëm, për të qenë pjesë e ekipit tonë, për të punuar në projektet e së ardhmes.

 

Nëse  ndiheni  të  tillë  si  edhe  besoni  dhe  I  vlerësoni  arsyet e  lartpërmendura    aplikoni  në  çdo  kohe  duke  dërguar  CV  tek: hr@jupiter.al