Kryefaqja

Jupiter Group  »  Kryefaqja
JUPITER GROUP

JUPITER GROUP

FUQIA JUAJ

JCS

jupiter technology systemS

PREKNI INOVACIONET E SE ARDHMES

JSS

jupiter print & promotion

JOS
JA

JUPITER ACADEMY

EGZISTON VETEM NJE SHTEG I SIGURTE, ESHTE AI I DIJES

PP
previous arrow
next arrow

Rreth Kompanise

Jupiter Group është njëri nga grupet lider që ofron shërbime dhe produkte në fushën e teknologjisë së informacionit, të sistemeve smart dhe survejimit, të pajisjeve të zyrës, të edukimit dhe konsulencës, të shërbimeve e-marketing, reklamave, printimeve, shtypshkrimeve, si edhe botimeve dhe publikimeve.
Jupiter Group eshte themeluar ne vitin e largët 2003, me emrin e parë Jupiter Computer Systems , ku tashmë kjo është njëra nga kompanitë e grupit. Fillimisht e nisi aktivitetin në një dyqan me siperfaqe 40 m2 dhe staf prej 3 punonjesish. Aktualisht numri i punonjësve ka arritur në 30, ndërsa ambjentet e punës kane arritur në një siperfaqe prej 1800m2, ku përfshihen zyra, showroome, ambiente edukimi dhe trajnimi, si dhe magazinimi.
Gjatë vitin 2013 grupi ka shtrirë aktivitetin në kosovë, dhe që prej vitit 2020 jemi prezent në Maqedoni.
Duke rekrutuar dhe frymëzuar një staf shumë të talentuar dhe të përkushtuar, duke investuar vazhdimisht në teknologjitë më të fundit, ne kemi arritur të bëhemi njëra nga kompanitë më të mëdha në fushën e e-marketingut, produkteve promocionale, reklamave, grafikës si dhe shtypshkrimeve.
Spektri i klientëve tanë përfshin nga klientët fundorë, duke vazhduar me bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha, administrata publike, organizata jo-qeveritare, etj.

Jupiter Teknologji Sistem

Jupiter Print
&
Promotion

Jupiter
Online
Trade

Jupiter
Akademi

Jupiter
Fast
Service

I have requested several business cards at Jupiter Company and I was surprised by the accuracy of the writing, the graphics, the design of the business cards as well as the material used to create the business cards.

Zhōnghuá Mínguó Marketing Manager

Une kam botuar librin tim " Doktoresha" dhe jam shum i kenaqur me kopertinen, shkrimin, saktesine dhe materialin e perdorur per krijimin e librit.

Flamur Bucpapaj Shkrimtar

Une tek Jupiter Group kam botuar librin tim mesimor " Biologjia Qelizore dhe Molekulare" dhe jam shum e kenaqur me kopertinen, ngjitjen, materialin e perdorur per krijimin e librit. Dhe studentet e mi jane te kenaqur me cilesine e librit.

Tefta Rexha Biology Teacher
Vendodhja

Rruga Haxhi Hysen Dalliu, Stacion Trenit. Tirana, Albania.

Email

info@jupiter.al

Numri Telefonit:

+35567 201 0818

Orari:

E Hene - E Shtune - 8am-17pm
E Djela Pushim